La cantada de nadales del Palau Güell

El Palau Güell us desitja unes bones festes de Nadal amb la quarta 'Cantada de Nadales del Palau Güell' que anirà a càrrec del Cor de Joves Pau Claris , amb la direcció musical de Cristina Colomer i Termens i Joaquim Tardido Pérez al piano. Les audicions tindran lloc el divendres 15 de desembre al saló central a les 11.30 h i 12 h (30 minuts de duració aproximadament). Activitat inclosa en el preu de l'entrada. 

  • Cor de Joves Pau Claris.

La coral delectarà els assistents amb dues audicions a les 11.30h i a les 12h al saló central. Aquest concert de Nadal compta amb una selecció de peces musicals que reviuen els valors més bonics que pot inspirar el millor esperit de pau i felicitat. El programa està compost d’un repertori molt divers que va des de cançons populars catalanes com Torna a ser Nadal fins a altres que formen part de cèlebres bandes sonores com La vida es bella de Nicola Piovani.

Compra d'entrades

La iniciativa, que té lloc per tercera vegada, forma part dels objectius de la Direcció del Palau Güell de contribuir a la dinamització del barri del Raval i de la difusió als veïns i veïnes d’aquest edifici inscrit a la llista del Patrimoni Mundial de la UNESCO des del 1984 pel seu valor universal excepcional. 

La Direcció del Palau Güell vol agrair la col•laboració dels petits cantaires que faran possible ambdues audicions. 

Cor de Joves Pau Claris
Divendres 15 de desembre de 2017.
Saló central del Palau Güell.
11.30 h i 12 h.

 

Cristina Colomer i Termens, directora

Cursa els seus estudis musicals superiors al Conservatori Superior de Música del Liceu. És professora de piano de l’Escola de Músics des del 2000 i actualment la cap d’estudis. Directora de corals dels centres públics i concertats del projecte els Cors de Ciutat Vella i juntament amb músics de l’Escola de Músics ha realitzat més d’una vintena de musicals en les escoles del districte. També ha col•laborat en la creació de dos musicals juntament amb Damià Riera “Les aventures de l’EM” i amb Francesc Pascual i Yolanda Mallofré “la Música ens ensenya”. Compon i arranja obres per a les seves corals infantils. Fundadora del cor Musicals’ Choir amb nois i noies del Districte de Ciutat Vella.

 

 

Joaquim Tardido Pérez, pianista

Cursa els seus estudis musicals superiors al Conservatori Superior de Música del Liceu. Paral•lelament entra a formar part de la Companyia d'òpera P.O.L.S sota la direcció de Guillem Peire on durant 4 anys fa més de 170 concerts per tota Catalunya treballant el repertori operístic dels principals compositors. També realitza els espectacles operístics "Una furtiva ópera" i "To whom it may concern ". Actualment és el pianista de Musicals’ Choir. És professor de l'Escola de Músics des de l'any 2001 on imparteix classes de piano, harmonia , Llenguatge i conjunt instrumental.

 

 

Cor de Joves Pau Claris

La coral està formada per un grup de joves de 1er, 2n i 3r de ESO de l’Institut Pau Claris que és el seu segon any com a grup. Uns joves molt motivats i amb moltes ganes de fer música que segur no us deixaran indiferents. Ens oferiran un repertori molt ampli, des de cançons de musicals, de pop català i acabant amb unes boniques cançons de Pau que ens acostaran a la màgica sensació del Nadal.