Les nits del Palau Güell

Gaudeix de les nits d’estiu al terrat del Palau Güell amb l’obra de Gaudí, la millor música i una vista privilegiada

  • Les nits del Palau Güell. Fotografia: Ramon Manent/Diputació de Barcelona.

Botó de compra d'entrades

 

 

El Palau Güell celebra Les nits del Palau Güell, una aposta que s’ha convertit en un dels esdeveniments més especials i únics de les nits d’estiu a Barcelona. Les vetllades tindran lloc els dies 5, 12, 19 i 26 de juliol i el 2, 9 i 16 d’agost al terrat, màgic i irrepetible, del Palau, on per primera vegada l’arquitecte Antoni Gaudí va concebre les xemeneies com a escultures arquitectòniques. En cada vetllada hi haurà un concert a càrrec d’una banda amb un estil diferent. Segons la nit, es podrà sentir des del jazz més clàssic de Lester Young, Ben Webster o Billie Holiday fins a estils musicals posteriors com el doo-wop, el nuevo tango o el jazz jamaicà.

 

Abans de l’actuació, els visitants descobriran, mitjançant una visita exprés, els espais més importants d’aquest habitatge urbà que l’industrial Eusebi Güell va encarregar al seu amic Gaudí. L’immoble, inscrit a la llista del Patrimoni Mundial per la UNESCO des del 1984, destaca per la manera innovadora en què Gaudí va concebre l’espai i la llum, així com per l’excel·lent qualitat dels materials nobles emprats i el treball decoratiu i ornamental dels artesans que van col·laborar amb l’arquitecte.

 

Un cop al terrat, els visitants podran admirar un dels espais més preuats. Des d’aquí, podran gaudir d’una espectacular vista de la ciutat. Una vista que, a l’època dels Güell, tan sols contemplaven el servei —que hi pujava per estendre la roba— o la mateixa família Güell quan volia mostrar-la als convidats. Tota aquesta panoràmica es podrà admirar des d’un entorn fantasiós, amb l’agulla cònica que corona el Palau i les 20 xemeneies del seu voltant, algunes d’elles revestides amb la tècnica del trencadís.

 

Com a cloenda de la vetllada, s’oferirà als visitants un petit pica-pica acompanyat d’una copa de cava.

 

#LesnitsdelPalauGüell

Espectacles 

Horari

20.30h Rebuda i visita exprés.

21.30h Concert, copa de cava i pica-pica.

22.30h Fi de la vetllada.

 

Preu

35€ per persona (visita exprés, concert, copa de cava i pica-pica inclòs). Entrades limitades.

En cas de pluja, l'acte tindrà lloc a l'interior de l'immoble  i, en cap cas, es farà reemborsament de la venda de l'entrada.

Per motius de seguretat, no es permet l'assistència a l'acte a menors de 10 anys. 

Per a més informació:

palauguell@diba.cat

934725775

934725771