Activitats de Nadal al Palau Güell

Gaudiu del Nadal al Palau Güell amb cantades de nadales, visites guiades i familiars, tallers i casals de Nadal

Botó de compra d'entrades

Cantada de nadales a càrrec de la coral de l'escola Labouré

El divendres 14 de desembre, els visitants podran gaudir de la cantada de Nadales a càrrec de la coral juvenil de l’Escola Labouré, que està formada pels alumnes de segon i tercer cicle de primària i d’ESO. Les dues sessions, a les 10.30 h i a les 11.30 h i amb mitja hora de durada, dirigides per Cristina Colomer i al piano Joaquim Tardido.

L'activitat està inclosa en el preu de l'entrada: 12€ (5€ Titular targeta de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona i altres biblioteques públiques de Catalunya).

Dia i hora: 14 de desembre. Primer passi a les 11.30h i segon passi a les 12h

Activitat adreçada a: tots els públics
Preu: 12€ (5€ Titular targeta de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona i altres biblioteques públiques de Catalunya).
Adquisició de les entrades a través del web o a les taquilles del museu el mateix dia, subjecte a disponibilitat de places.

Botó de compra d'entrades

L'òpera del Garraf: més enllà del paisatge i el mite

Interpretació del tercer acte del poema líric Garraf

L’òpera Garraf va ser el projecte més ambiciós del poeta Ramon Picó i Campamar i del compositor Josep Garcia Robles. L’èpica de la poesia es transformà en una obra musicalment intensa, sense excessos heroics. La composició de l’obra s’extengué tretze anys. Ni el poeta ni el compositor no buscaven ni l’èxit ni els guanys materials de la representació. Poc a poc bastiren una obra ben feta per a dedicar al seu benefactor Eusebi Güell

Dia i hora: divendres 21 de desembre.

Activitat adreçada: públic adult

Preu: 15€

Adquisició de les entrades a través del web o a les taquilles del museu el mateix dia, subjecte a disponibilitat de places.

 

Botó de compra d'entrades

Visita familiar: Un matí amb Gaudí i el matrimoni Güell-López

Visita teatralitzada

L'arquitecte Antoni Gaudí fàra una visita al seu amic i mecenes Eusebi Güell i Bacigalupi al Palau que li ha construït. Güell li ha comunicat que a Isabel López, la seva dona, hi ha alguns detalls del Palau que no li acaben de fer el pes. Gaudí i el matrimoni Güell-López passejaran per l'edifici comentant els problemes que va suposar la construcció de l'habitatge, així com les anècdotes que amaga aquesta obra inscrita a la llista del Patrimoni Mundial per la UNESCO pel seu valor universal excepcional. 
Dies i hora: 24 de desembre, d’11 a 12:30h.

Activitat adreçada a: infants de 5 a 12 anys i els seus pares o familiars.
Preu:3 €/adult i 3 €/nen.
Adquisició de les entrades a través del web o a les taquilles del museu el mateix dia, subjecte a disponibilitat de places (els grups tindran un màxim de 6 infants i 20 participants).

 


Botó de compra d'entrades 

Visita i taller familiar: Fes d'arquitecte de Güell

Visita de trenta minuts i una hora de taller
Les famílies treballaran el procés de disseny de les façanes que segueixen els arquitectes. Després els tocarà esprémer la creativitat i elaborar-ne una mitjançant el procés d'estampació de la monotípia. 
Dia i hora: 28 de desembre d'11 a 13h. 

Preu: 3 €/adult i 3 €/nen.
Adquisició de les entrades a través del web o a les taquilles del museu el mateix dia, subjecte a disponibilitat de places (els grups tindran un màxim de 6 infants i 20 participants).

Taller impartit per Biribotis. 

 

 

 Casals de Nadal: visita dinàmica 'Els documents secrets de Gaudí'

El servei educatiu del Palau Güell engega la visites lúdico-educativa 'Els documents secrets de Gaudí' amb l'objectiu que els infants dels casals d'estiu i de Nadal, que tenen entre 7 i 12 anys, descobreixin aquest edifici. Objectiu: Diuen que hi ha uns documents amagats al Palau Güell escrits per l'arquitecte Antoni Gaudí. Els infants  tindran l'oportunitat de descobrir aquest edifici i, si segueixen les pistes, aconseguiran trobar aquests pergamins misteriosos. El servei educatiu ofereix una visita lúdica del Palau Güell adreçada als casals d'estiu i de Nadal en la qual es visiten els espais arquitectònics més importants de l'edifici i es decobreix l'orgue, com a instrument, gràcies a una audició pedagògica.

Edat: de 5 a 12 anys

Horari: depenent de la disponibilitat.

Preu: 3€ per persona.

Durada:1 hora i 30 minuts.

Per a més informació i reserves: 934.725.775/ servei.educatiu@palauguell.cat.