Chino & The Big Bet

  • editor

Botó de compra d'entrades

Chino és un dels protagonistes de l'escena musical de Barcelona. La seva tècnica a la guitarra slide, el seu talent com a compositor i el seu carisma a l'escenari l'han portat per sales i festivals d'Europa i Estats Units amb un èxit indiscutible en cada actuació, Portugal, Espanya, França, Dinamarca, Anglaterra, Irlanda, Estònia, Finlàndia, Islàndia, Suècia, Suïssa, Luxemburg, Itàlia, Sèrbia, Àustria, Alemanya, Rússia, New York, San Diego, Los Angeles i San Francisco són testimonis del seu art .

Nascut a Argentina i radicat a Barcelona des de l'anys 2000, s'ha convertit és un dels artistes locals amb més projecció internacional.

En aquesta ocasió es presenta al capdavant de "Chino & The Big Bet", un quintet inspirat el el swing i el blues dels anys '50, que ha aconseguit un so propi i inconfusible, amb una enèrgica posada en escena que enlluerna al públic més exigent.

 

Horari

20.30h Rebuda i visita exprés.

21.30h Concert.

22.30h Fi de la vetllada.

 

Preu

20€ per persona (visita exprés i concert). Entrades limitades.

En cas de pluja, l'acte tindrà lloc a l'interior de l'immoble  i, en cap cas, es farà reemborsament de la venda de l'entrada.

Per motius de seguretat, no es permet l'assistència a l'acte a menors de 10 anys. 

Per a més informació:

palauguell@diba.cat

934725775

934725771