Música clàssica al carrer

El Palau Güell celebra la Festa Major del Raval amb un concert de música clàssica, organitzat juntament amb l’Associació de Veïns i Comerciants de Nou de la Rambla i Rodalies, el dissabte 13 de juliol a les 20.30h davant de les portes del Palau Güell. 

  • editor

El Palau Güell celebra la Festa Major del Raval amb un concert de música clàssica, organitzat juntament amb l’Associació de Veïns i Comerciants de Nou de la Rambla i Rodalies.

El trio està format pels tenors Carlos Muñoz, Ricardo Bernal, José Concepción i Juli Rodríguez, al piano.

Amb iniciatives com aquesta, el Palau Güell vol posar en relleu la importància que té la vinculació de l’edifici amb el veïnat. El Palau rep cada dia la visita de centenars de persones d’arreu del món, però una de les seves finalitats és que la gent del barri també el conegui i el tingui com a referent. Més enllà del valor patrimonial i històric que té, és cabdal la vinculació amb el seu entorn; això és el que converteix l’edifici en un organisme viu. El Palau Güell desitja que amb activitats com aquestes s’estrenyin els vincles amb la comunitat i que el Palau Güell sigui un element indestriable del barri del Raval.

REPERTORI

-Torna a Sorrento 

-Core ingrato

-Granada
-Fiel espada

-Por el humo

-No puede ser
-Recondita armonia 

-E lucevan le stelle

-La donna è mobile 
-Nessun dorma

-Medley