Jornada de portes obertes cada primer diumenge de mes

El Palau Güell celebra una jornada de portes obertes el primer diumenge de mes, 23 d'abril (Sant Jordi), Nit dels Museus, 10 de juny (festa local a Barcelona), 11 de setembre (Diada Nacional de Catalunya) i 24 de setembre (La Mercè). Per commemorar la figura d’Eusebi Güell i Bacigalupi, també hi haurà portes obertes el dia del seu naixement 15 de desembre.  L'aforament és limitat per motius de conservació, preservació i seguretat de l'edifici. A partir de l'abril, les entrades s'hauran d'adquirir exclusivament online. 

  • El terrat del Palau Güell. Fotografia: Montserrat Baldomà/Diputació de Barcelona.

Botó de compra d'entrades

A partir d'aquest mes d'abril, l'adquisició de les entrades serà exclusivament de manera online a través de www.palauguell.cat

L'aforament és limitat per motius de conservació i preservació. 

Les entrades per a la jornada de portes obertes del diumenge 7 d'abril es podran adquirir a partir del dilluns 1 d'abril a les 10h fins al dissabte 6 d'abril (es pot donar el cas que s'exhaureixen les entrades abans de la data de finalització del repartiment).

El fet que un nombre elevat d'usuaris es connectin simultàniament a la pàgina web www.palauguell.cat per adquirir les entrades, pot produir incidències en la gestió informàtica que seran resoltes al més aviat possible. Us preguem que si no podeu adquirir les entrades, ho intenteu altra vegada al cap d'uns minuts. 

Moltes gràcies per la vostra comprensió.