Jornada de portes obertes cada primer diumenge de mes

El Palau Güell celebra una jornada de portes obertes el primer diumenge de mes, 12 de febrer (Santa Eulàlia), 23 d'abril (Sant Jordi),  Nit dels Museus,  24 de maig (festa local), 11 de setembre (Diada Nacional de Catalunya) i 24 de setembre (La Mercè). Per commemorar la figura d’Eusebi Güell i Bacigalupi, també hi haurà portes obertes el dia del seu naixement 15 de desembre.  L'aforament és limitat per motius de conservació, preservació i seguretat de l'edifici. Les entrades s'hauran d'adquirir exclusivament online. 

  • El terrat del Palau Güell. Fotografia: Montserrat Baldomà/Diputació de Barcelona.

Botó de compra d'entrades

L'adquisició de les entrades serà exclusivament de manera online a través de www.palauguell.cat 

L'aforament és limitat per motius de conservació i preservació.

Últims accessos

Horari d'estiu:  19 h.

Horari d'hivern: 16.30 h.

Les entrades per a la jornada de portes obertes del primer diumenge de mes es repartiran una setmana abans (es pot donar el cas que s'exhaureixen les entrades abans de la data de finalització del repartiment).

 

Els dies especials de portes obertes (Santa Eulàlia, 12 de febrer; Nit dels Museus, 24 de maig (festa local), 11 de setembre (Diada Nacional de Catalunya), 24 de setembre (La Mercè) i el dia 15 de desembre Dia del Palau Güell) els tiquets es repartiran una setmana abans, i s’anunciarà prèviament al web i a les xarxes socials.


El fet que un nombre elevat d'usuaris es connectin simultàniament a la pàgina web www.palauguell.cat per adquirir les entrades, pot produir incidències en la gestió informàtica que seran resoltes al més aviat possible. Us preguem que si no podeu adquirir les entrades, ho intenteu altra vegada al cap d'uns minuts. 

 

Moltes gràcies per la vostra comprensió.