Jornades Europees del Patrimoni 2019

El Palau Güell participa a les Jornades Europees del Patrimoni l'11, 12 i 13 d'octubre. Aquest bé inscrit a la llista del Patrimoni Mundial de la UNESCO proposa tres activitats: una visita guiada per descobrir els vitralls de l'edifici a càrrec de la historiadora de l'art Núria Gil, una visita especialitzada per conèixer en profunditat les tècniques arquitectòniques que Gaudí va utilitzar per dissenyar l'edifici a càrrec de l'arquitecte Pau Carbó i una visita familiar teatralitzada. 

El Palau organitza tres activitats:

1) Els vitralls del Palau Güell

 11/10/2019
 Palau Güell Carrer Nou de la Rambla, 3-5 
 Barcelona
 a les 11h
 Públic general, aficionats al patrimoni
 Visita guiada
Visita guiada al Palau Güell per conèixer al detall els diversos vitralls que decoren aquest excepcional edifici i en especial el conjunt de vitralls anglesos recentment investigats, a càrrec de la doctora en Història de l’Art Núria Gil. Cal reserva prèvia.
Aforament limitat a 20 persones.
Reserva prèvia necessària

 934725775
 palauguell@diba.cat

2) Visita arquitectònica del Palau Güell

 12/10/2019
 Palau Güell Carrer Nou de la Rambla, 3-5
 Barcelona
 a les 11h
 Públic generalProfessionalsAficionats al patrimoni
 Visita guiada
Visita comentada a càrrec de Pau Carbó, que va ser durant molts anys l'arquitecte-conservador del Palau Güell. Carbó ens proposa una lectura arquitectònica d’aquest palau construït per Antoni Gaudí i inscrit a la llista de Patrimoni Mundial per la UNESCO. També coneixerem els detalls de la construcció d’aquest edifici a finals del segle XIX i de les restauracions que s’hi  han dut a terme. Alhora podrem dialogar sobre la tasca dels conservadors, les problemàtiques en que es troben i  els seus criteris d’intervenció i actuació.
Aforament limitat a 20 persones. 
Reserva prèvia necessària

 934725775
 palauguell@diba.cat

3)Visita familiar teatralitzada

 13/10/2019

 Palau Güell Nou de la Rambla, 3-5
 Barcelona
 A les 11h 
 Infants i adults
 Visita familiar
L'arquitecte Antoni Gaudí farà una visita al seu amic i mecenes Eusebi Güell i Bacigalupi al Palau que li ha construït. En Güell li ha comunicat que a Isabel López, la seva dona, hi ha alguns detalls del Palau que no li acaben de fer el pes. En Gaudí amb el matrimoni Güell-López passejaran per l'edifici comentant els problemes que va suposar la construcció de l'habitatge, així com les anècdotes que amaga aquesta obra inscrita a la llista del Patrimoni Mundial per la UNESCO pel seu valor universal excepcional. 
Reserva prèvia necessària

 934725775
 palauguell@diba.cat