La cantada de nadales del Palau Güell

El Palau Güell us desitja unes bones festes de Nadal amb la cinquena edició de la Cantada de Nadales que anirà a càrrec del Cor de l'Escola Pau Claris , amb la direcció musical de Cristina Colomer i Termens i Joaquim Tardido Pérez al piano. L'audició tindrà lloc el divendres 13 de desembre al saló central a les 11h (30 minuts de duració aproximadament). Activitat inclosa en el preu de l'entrada. 

  • Pau Claris’ Chorus

La coral delectarà els assistents amb una audició a les 11h al saló central. Aquest concert de Nadal compta amb una selecció de peces musicals que reviuen els valors més bonics que pot inspirar el millor esperit de pau i felicitat.  

Compra d'entrades

La iniciativa, que té lloc per cinquena vegada, forma part dels objectius de la Direcció del Palau Güell de contribuir a la dinamització del barri del Raval i de la difusió als veïns i veïnes d’aquest edifici inscrit a la llista del Patrimoni Mundial de la UNESCO des del 1984 pel seu valor universal excepcional. 

La Direcció del Palau Güell vol agrair la col•laboració dels petits cantaires que faran possible ambdues audicions. 

Cor de l'Escola Pau Claris
Divendres 13 de desembre de 2019
Saló central del Palau Güell
11h

 

Cristina Colomer i Termens, directora

Cursa els seus estudis musicals superiors al Conservatori Superior de Música del Liceu. És professora de piano de l’Escola de Músics des del 2000 i actualment la cap d’estudis. Directora de corals dels centres públics i concertats del projecte els Cors de Ciutat Vella i juntament amb músics de l’Escola de Músics ha realitzat més d’una vintena de musicals en les escoles del districte. També ha col•laborat en la creació de dos musicals juntament amb Damià Riera “Les aventures de l’EM” i amb Francesc Pascual i Yolanda Mallofré “la Música ens ensenya”. Compon i arranja obres per a les seves corals infantils. Fundadora del cor Musicals’ Choir amb nois i noies del Districte de Ciutat Vella.

 

 

Joaquim Tardido Pérez, pianista

Cursa els seus estudis musicals superiors al Conservatori Superior de Música del Liceu. Paral•lelament entra a formar part de la Companyia d'òpera P.O.L.S sota la direcció de Guillem Peire on durant 4 anys fa més de 170 concerts per tota Catalunya treballant el repertori operístic dels principals compositors. També realitza els espectacles operístics "Una furtiva ópera" i "To whom it may concern ". Actualment és el pianista de Musicals’ Choir. És professor de l'Escola de Músics des de l'any 2001 on imparteix classes de 

 

 

Pau Claris’ Chorus

El cor de Pau Claris està format per alumnes de 1r a 3r d’ESO que aprofiten les hores dels patis per poder assajar i cantar tots junts, ja que la música forma part de la seva vida. Han cantat al teatre Poliorama pels premis dels Jocs Florals d’Ensenyament de Ciutat Vella i al foyer del Palau de la Música per l’Off concurs Maria Canals.