Les nits del Palau Güell

Gaudiu de les nits d’estiu al terrat del Palau Güell amb la millor música i unes vistes privilegiades

  • Les nits del Palau Güell. Fotografia: Ramon Manent/Diputació de Barcelona.

 

Botó de compra d'entrades

 

El Palau Güell celebra Les nits del Palau Güell, que s’han convertit en un dels esdeveniments més especials i únics de les nits d’estiu a Barcelona. Les vetllades tenen lloc els dies 1, 8, 15 i 22 de juliol al màgic i irrepetible terrat, del Palau, on per primera vegada l’arquitecte Antoni Gaudí va concebre les xemeneies com a escultures arquitectòniques. Cada vetllada inclou un concert a càrrec d’una banda amb un estil diferent: des del jazz i el blues fins a estils musicals posteriors com el doo-wop o el jazz jamaicà.

Abans del concert, els visitants descobreixen, mitjançant una visita exprés, els espais més importants d’aquest habitatge urbà que l’industrial Eusebi Güell va encarregar al seu amic Gaudí. L’immoble, inscrit a la llista del Patrimoni Mundial per la UNESCO des del 1984, destaca tant per la manera innovadora en què Gaudí va concebre l’espai i la llum, com per l’excel·lent qualitat dels materials nobles emprats i el treball decoratiu i ornamental dels artesans que van col·laborar amb l’arquitecte.

Un cop al terrat, els visitants poden admirar un dels espais més preuats. Des d’aquí, gaudeixen d’una espectacular vista de la ciutat. Aquesta vista, a l’època dels Güell, tan sols la contemplava el servei —que hi pujava per a estendre la roba— o la mateixa família Güell quan volia mostrar als convidats el paisatge de la ciutat en construcció. Aquesta panoràmica es pot admirar des d’un entorn fantasiós, amb l’agulla cònica que corona el Palau i les vint xemeneies del voltant, algunes d’elles revestides amb la tècnica del trencadís.

#LesnitsdelPalauGüell

Programa 
1 de juliol: The Oldians
8 de juliol: Chino and The Big Bet
15 de juliol: The Velvet Candles
22 de juliol: Wax and Boogie Rhythm Combo

Horari

20.30 h. Rebuda i visita exprés
21.30 h. Concert
22.30 h. Fi de la vetllada

 

Preu: 20 € per persona (inclou visita exprés i concert)

Entrades limitades

En cas de pluja, l'acte tindrà lloc a l'interior de l'immoble  i, en cap cas, es reemborsarà el preu de l'entrada.

Per motius de seguretat, no es permet l'assistència a l'acte a menors de 10 anys.

 

Per a més informació:
palauguell@diba.cat

934725775

934725771