Visites guiades en anglès

Les visites guiades en anglès tenen lloc tots els divendres i els dissabtes, a les 10.30h i estan incloses en el preu de l'entrada.

Botó de compra d'entrades
El Palau Güell ofereix un servei de visites guiades en anglès en les quals es podran conèixer tots els detalls d’aquest palau construït per l’arquitecte Antoni Gaudí. A partir d’un recorregut per les diferents estances, des de l’estable del soterrani fins a les xemeneies del terrat, es descobriran els detalls ornamentals que amaga l’edifici, el seu origen, la seva història i els seus usos com a residència de la família Güell ara fa més de 125 anys.

 

Horari:

La visita en anglès té lloc els divendres i els dissabtes a les 10.30h (adquisició de l'entrada a través del web o a les mateixes taquilles).

En cas que l'hora de la visita guiada coincideixi amb el període de portes obertes, la visita prevista quedarà anul·lada.

Durada: 1h.

Preu: activitat gratuïta inclosa en el preu d’entrada general.

També s’ofereixen visites guiades concertades fora de l’horari habitual d’obertura i sota petició per a grups amb reserva prèvia, en diferents idiomes: català, castellà, anglès i francès. Més informació i reserves al telèfon 934.725.775, de dilluns a dissabte, de 10.00 a 19.30 h. (de l'1 d'abril al 31 d'octubre) i de 10.00 a 16.30 h (de l'1 de novembre al 31 de març) o per correu electrònic: palauguell@diba.cat.