El Palau Güell: la primera gran obra mestra de Gaudí

Els alumnes coneixeran les solucions innovadores que Gaudí va emprar en aquest edifici i que després va aplicar a obres posteriors. Al llarg del recorregut per l'immoble, els joves connectaran passat, present i futur de la història de l’art en analitzar com Gaudí s’inspira en els estils del passat, quines noves estratègies constructives aporta i com s’anticipa a estils posteriors.

  • 'Coup de fouet' característic del Modernisme que trobem a l'escala de servei del Palau Güell. Fotografia: Ramon Manent/Diputació de Barcelona

Objectiu: Aquesta visita proposa la descoberta activa del Palau Güell amb l’objectiu principal que els alumnes coneguin les solucions innovadores que Gaudí va emprar en aquest edifici i que després aplicaria a obres posteriors. Al llarg del recorregut per l'immoble, els joves connectaran passat, present i futur de la història de l’art en analitzar com Gaudí s’inspira en els estils del passat, quines noves estratègies constructives aporta i com s’anticipa a estils posteriors. Es treballarà també el concepte de Patrimoni Mundial, l’evolució dels elements arquitectònics més destacats i les vinculacions entre les obres més importants de la història de l’art, tot afavorint que l’alumnat es familiaritzi i faci ús del vocabulari especialitzat de la matèria.

 

Cicle educatiu: Batxillerat (modalitat d'arts, humanitats i ciències socials)


Horari: dimecres i dijous de 9h a 14.00 h.


Preu: 3€ per alumne.


Durada:1 hora i 30 minuts.

Guies del professorat: en elaboració, pendents d'incloure al web. 

Per a més informació i reserves: 934.725.775/ servei.educatiu@palauguell.cat