Visita guiada: Els Güell a la Rambla. Quatre palau connectats

Es tracta d’una itinerari cultural urbà guiat, que té com a finalitat conèixer quatre palaus emplaçats a la Rambla o a carrers  adjacents, que permeten conèixer millor la vida d’Eusebi Güell i Bacigalupi i la seva família.

  • La façana del Palau Güell. Fons Bertran de Caralt.

Botó de compra d'entrades

 

El trajecte comença amb l’explicació del Palau Moja, que va ser la vivenda d’Antonio López y López, marquès de Comillas i sogre d’Eusebi. La visita continua al Palau Fonollar, adquirit per Eusebi Güell per anar-hi a viure després del matrimoni amb Isabel López Bru. Després es baixa per la Rambla fins la casa de Joan Güell i Ferrer, pare d’Eusebi. La última parada serà al Palau Güell on la família Güell hi va residir des de 1888, edifici paradigmàtic dins de l’obra d’Antoni Gaudí.

Horaris: cada tercer diumenge de mes (excepte juliol, agost i setembre)

Durada: 2 hores. De 10.30 a 12.30 h.

Preu: 15 €.

La compra d’entrades es pot fer online o directament a les taquilles. Observacions

La visita s'iniciarà puntualment a les 10:30 al davant del Palau Moja (carrer Portaferrissa, núm. 1).

Aquesta activitat no està recomanada per a persones amb dificultats de mobilitat ni a menors de 10 anys. Només es retornarà l’import de l’entrada si es produeix una cancel·lació imputable al Palau Güell.

En cas de condicions meteorològiques adverses, el Palau Güell es reserva el dret d'anul·lar la visita.

Fonollar i la Casa Güell s'explicaran des de l'exterior. L'itinerari inclou la planta noble del Palau Moja i la visita íntegre del Palau Güell. 


CONSULTAR EL FULLETÓ