FAQS

Resoleu qualsevol dubte: el preu de l’entrada, la reserva anticipada, les portes obertes, les visites guiades, els serveis professionals, altres edificis de Gaudí a Barcelona…
Què és el Palau Güell?

El Palau Güell és una obra de joventut d’Antoni Gaudí i Cornet que va ser construït a finals del segle XIX. És un palau urbà en el qual Gaudí es va mostrar totalment innovador en la concepció de l’espai i en les formes expressives i imaginatives que va crear a partir de materials nobles tradicionals, com la pedra, el marbre, la fusta, el ferro forjat i els metalls o el vidre. Història del palau

On és el Palau Güell i com arribar-hi?

El Palau Güell és al barri del Raval de Barcelona, al carrer Nou de la Rambla, a tocar de la Rambla. S’hi pot arribar amb autobús, metro, ferrocarril i Bicing. Per ampliar aquesta informació feu clic aquí. Localització

Quins dies obre el palau?

El palau obre de dimarts a diumenge, a l’estiu de 10.00h a 20.00h (les taquilles tanquen a les 19.30h), i a l’hivern de 10.00h a 17.30h (les taquilles tanquen a les 16.30h); no tanca als migdies. Per ampliar aquesta informació feu clic aquí. Horaris

Es poden comprar entrades de forma anticipada? Amb quina forma de pagament es pot fer?

Podeu comprar les entrades de manera online a través de la nostra pàgina web o bé al mateix monument (la taquilla de venda d’entrades està situada a l’edifici contigu al Palau Güell). L’entrada indicarà el dia i hora de la visita. El pagament a les taquilles del museu es pot fer en efectiu o amb targetes de crèdit o de dèbit Visa, MasterCard, American Express, Maestro, JCB.

Quin preu té l’entrada? Hi ha algun tipus de descompte o bonificació?

El preu de l’entrada (Tarifes) general és de 12 €; el de l’entrada de tarifa reduïda és de 9€, i també hi ha entrada gratuïta. En tots els casos, hi és inclòs el servei d’audioguia.

El preu de l’entrada què inclou?

El preu de l’entrada, tant si és individual com en grup, inclou l’audioguia, la visita al palau, la visita a l'exposició permanent 'Palau Güell:mirades al mobiliari', l’exposició temporal sobre la restauració del palau i l’accés a la botiga.

Per a grups, s’ha de fer la reserva anticipada de l’entrada?
- Sí. L’aforament del museu és limitat i, per poder planificar i facilitar l’entrada de grups, és necessari fer-ne la reserva prèvia. Reserva i venda d’entrades
- Els grups han de tenir un mínim de 10 persones i un màxim de 25 persones, amb guies i educadors inclosos. Vegeu les normes per a grups
- En cas que un grup vulgui visitar el palau sense haver-ne fet la reserva prèvia, no es considerarà com a grup i les tarifes seran les generals. 
Hi ha dies de portes obertes?

El primer diumenge de cada mes, el 12 de febrer (Festes de Santa Eulàlia), 23 d'abril (Sant Jordi), Nit dels Museus, 11 de setembre (Diada Nacional de Catalunya) i 24 de setembre (La Mercè).

Els tiquets es repartiran en dos torns, fins a exhaurir les existències:
Horari d'hivern (de l'1 de novembre al 31 de març): de les 10 del matí a les 13.30 h i de les 13.30 h a les 16.30 h.
Horari d'estiu (de l'1 d'abril al 31 d'octubre): de les 10 del matí a les 15.00 h i de les 15.00 h a les 20.00 h. 

Vegeu els horaris aquí. Els dies de portes obertes no s’hi accepten grups.


Hi ha visites guiades?
-Sí, el Palau Güell organitza visites guiades sense cost addicional el dimarts (14.00 h en anglès), dissabte (12.00 h) en castellà i diumenge (12.30 h) en català.

- Per a grups amb guia/educador que hagin fet reserva prèvia es proporcionarà un equip de micròfon/transmissor i receptors per realitzar la visita. Cal fer una reserva prèvia al telèfon: 934 725 775, amb una antelació mínima de 48 hores. La cancel·lació de la reserva s'ha de realitzar amb un mínim de 12 hores d'antelació.

 

El palau disposa de recursos d’accessibilitat per a persones amb discapacitat?

Sí, vegeu la informació relativa als recursos d’accessibilitat disponibles.

Hi ha servei de consigna?

 - Sí, és un servei gratuït per a tothom que visiti el palau. Cal tenir en compte que és obligatori deixar a les consignes les bosses de mà, motxilles i paquets que facin més de 40 x 40 cm.

- El palau no es fa responsable dels objectes dipositats a la consigna.

- Els cotxets de nadons s’hauran de deixar en un espai habilitat. El Palau Güell posa a la vostra disposició sacs portanadons.

 

Es pot accedir a la botiga sense pagar l’entrada?

 - La botiga del palau és a l’interior de l’edifici i per accedir-hi s’ha d’haver adquirit abans l’entrada. No hi ha cafeteria a l'edifici. 

Quina forma de pagament s’accepta per comprar a la botiga?

Per comprar productes a la botiga del Palau Güell s’accepta, a més del pagament en efectiu, el pagament amb targeta de crèdit o de dèbit Visa, MasterCard, American Express, Maestro, JCB.

Es poden fer fotografies de l’edifici i de les obres que hi conté?

Hi és autoritzada la realització de fotografies únicament d’ús personal i sense flaix. Per a altres objectius i per fer-hi fotografies amb flaix i cavallet, focus o altres accessoris cal fer-ne una sol·licitud i pagar la tarifa corresponent.

Es poden organitzar actes o esdeveniments privats al palau?

Sí. Si en voleu més informació, vegeu les condicions de la cessió d’espais a tercers.

Com us podeu posar en contacte amb el Palau Güell?

Mitjançant aquest web, i també per telèfon/fax o per correu postal. Si voleu veure les dades de contacte feu clic aquí.

Quines altres obres de Gaudí es poden visitar a Barcelona?
 i. La Pedrera (casa Milà)

ii. Casa Batlló
iii. Temple Expiatori de la Sagrada Família
iv. El Park Güell
v. Pavellons Güell (avinguda de Pedralbes, 7, Barcelona)
vi. Torre Bellesguard (carrer de Bellesguard, 16-20, Barcelona)
vii. Casa Eduard Calvet (carrer de Casp, 48, Barcelona)
viii. Casa Vicens (carrer de les Carolines, 18-24, Barcelona)
ix. Col·legi de Santa Teresa (carrer de Ganduxer, 85-105, Barcelona)
x. Tanca de la finca Miralles (passeig de Manuel Girona, 55-57, Barcelona)