Visites i tallers per a les escoles

El Palau Güell ofereix diversos tipus de visita adreçats a diferents cicles educatius. En tots els guions, independentment de l'itinerari escollit, es treballen els elements arquitectònics més interessants i importants de l'edifici. 

  • Taller de construcció d'un tub d'orgue. Fotografia: Antídot Gràfic/Diputació de Barcelona.
  • Exposició 'Eusebi Güell i Bacigalupi, patrici de la Renaixença'.

Sol·licitud visites i tallers

Sol·licitud visites i tallers

Projecte educatiu 2021-2022

El servei educatiu del Palau Güell té l’objectiu d’apropar a l'alumnat les tècniques arquitectòniques que va emprar l’arquitecte Antoni Gaudí en el disseny del Palau Güell i, per tant, d'aprendre a valorar aquest bé inscrit a la llista del Patrimoni Mundial per la UNESCO. Per fer-ho, es basa en l’observació i el descobriment per part de l’alumne durant la visita dinamitzada a través de diversos nous itineraris temàtics per aquest curs escolar 2019-2020. En el cas de les dues visites especialitzades en la música i els artesans, hi ha la possibilitat de realitzar un taller de construcció de tub d’orgue amb làmines de fusta, un mosaic com el parquet del Palau amb peces de fusta o bé un vitrall amb cartolines i trossos de paper d'acetat.

Al Palau comptem amb recursos d'adaptació d'accessibilitat cognitiva i de mobilitat. Preguem ens feu saber si precisareu d'aquests recursos per poder tenir-ho en compte el dia que vingueu a realitzar la visita i atendre-us de la millor manera possible.

 

El programa educatiu del Palau Güell està acreditat amb el segell de qualitat educativa del Consell d'Innovació Pedagògica de l'Institut Municipal d'Educació de Barcelona (IMEB).

 

Si voleu treballar a classe el Palau, també teniu l'opció de fer-ho a través del nostre còmic adreçat a alumnes de primària i ESO: